Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wuiver 80 1715 EE Spanbroek 06 10 63 23 89 info@reusallroundhovenier.nl

Tuinaanleg

Geheel in overleg met de wensen van de klant leggen wij graag de tuin voor uw aan. Een goed aangelegde tuin begint met een goede tekening of ontwerp van het geheel. Met dit ontwerp gaan wij graag aan de slag en beschikt u vlot over uw droomtuin waar u echt van kan genieten. Neem gerust contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Tuinonderhoud

Onderhoud van tuinen is van groot belang. Met het juiste onderhoud blijven uw hagen strak en wordt de bloeitijd verlengd.

Zonder onderhoud ziet uw tuin er snel weer uit als wilde natuur. Een tuin kan immers snel verwaarloosd raken. Wij adviseren u vrijblijvend over de frequentie van het tuinonderhoud, variƫrend van eens per week tot een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt. Uiteraard nemen wij de zorg voor uw tuin graag van uw over.

Boomverzorging

Als BVC-gecertificeerd bedrijf geeft Reus Allround Hovenier vrijblijvend advies over het snoeien, kappen en planten van bomen en voert dit uiteraard ook uit. Boomverzorging is immers het werk van de boomverzorger, hij weet hoe je veilig en op een verantwoorde manier omgaat met bomen. Boomverzorging is vakwerk! Laat daarom niet iedereen aan uw bomen zitten. Samen met u nemen we een beslissing en zorgen we voor veilig en verantwoord uitgevoerde werkzaamheden.

  • Boomveiligheid
  • Aanplanten en verplanten van bomen
  • Snoeien van bomen
  • Kappen van bomen
  • Verwijderen/frezen van boomstobben (boomstronken)
  • Bemesten van bomen
  • Innemen van de materialen (takken, stamhout, stobben en snippers)
  • Versnipperen/klepelen van takhout

Boom veiligheid controleur (BVC)

Volgens de wettelijke zorgplicht dienen alle boomeigenaren hun bomen aan een periodieke veiligheidscontrole te onderwerpen. Het is van belang dat deze controle wordt uitgevoerd door een aantoonbaar bekwaam persoon. Als BVC-gecertificeerd bedrijf is Reus Allround Hovenier de juiste partner.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ga naar de contactpagina